Η μετεκλογική απόληξη του παχέος εντέρου

greek_flag_toilet_paperΜόλις χθες κυκλοφόρησε η εγκυρότερη δημοσκόπηση για τα αποτελέσματα των εκλογών την Κυριακή: γνωστοποιήθηκε ότι στη ΝΕΡΙΤ έφτασε στα ύψη η προμήθεια σε χαρτιά τουαλέτας, με τις ανάγκες στο κτίριο της λεωφόρου Μεσογείου να φτάνουν καθημερινά στα 198 ρολά (ζωή να’ χουν οι άνθρωποι, να ενεργούνται). Οι πολιτικοί αναλυτές μάλιστα αποκλείουν το ενδεχόμενο μιας μαζικής τροφικής δηλητηρίασης, θεωρώντας ότι οι υπάλληλοι της ΝΕΡΙΤ απέκτησαν στενή σχέση με την απαστράπτουσα χέστρα τους γιατί φοβούνται ότι έρχονται οι κομμουνισταί να τους κόψουν με τα κονσερβοκούτια τα ροδαλά τους πωπουδάκια.

 

Η αποκάλυψη έγινε από τους δημοσιογράφους της ERTopen, οι οποίοι ως γνωστό έχουν αφήσει μούσια αλά Βελουχιώτης, έχουν ζωστεί φυσεκλίκια και ετοιμάζονται για την τελική μάχη στο ραδιομέγαρο, προκαλώντας στους Νεριτιανούς πιστούς της εθνικοφρόνου παρατάξεως ταχυπαλμίες και υπερωριακή λειτουργία του πανικόβλητου παχέος εντέρου τους.

 
Μια αντίστοιχη οσμή τσιρλιού έχει κατακλύσει τη χώρα απ’ άκρου εις άκρη, ενώ ειδικότερα στα τηλεοπτικά στούντιο η ατμόσφαιρα είναι πλέον αφόρητη. Πατριώτες πολιτευτές προσπαθούν να υπενθυμίσουν on air τους κινδύνους μιας πιθανής κομμουνιστικής επικράτησης, κρατώντας ταυτόχρονα τα βρακιά τους να μην τους κατρακυλήσουν μέχρι το γόνατο και αποκαλυφθούν στους προαιώνιους εχθρούς του έθνους ως κιοτήδες και ριψάσπιδες.

 
Άλλοι έχουν προμηθευτεί συσκευές καταστροφής εγγράφων στα υπουργεία και σκίζουν μανιωδώς χαρτιά μετατρέποντας τα σε σερπατίνες και χαρτοπόλεμο, ενώ με το παραγόμενο υλικό προσπαθούν ανεπιτυχώς να σκουπίσουν την τρεμουλιαστή έδρα τους, λίγο πριν δονηθεί η χώρα από την φρικιαστική ιαχή «Εάλω η Πόλις».

 
Τα δε τόκιν χεντς της ελληνικής τηλεόρασης βρίσκονται σε κατάσταση υψηλού συναγερμού, αν και η επαγγελματική τους ευσυνειδησία δεν τους επιτρέπει να κλειδωθούν στην τουαλέτα, παρατώντας οριστικά τη μάχη. Αντίθετα, θα μεταδώσουν, θέλοντας και μη, τα εκλογικά αποτελέσματα την Κυριακής, έχοντας όμως στραμμένο το βλέμμα στην έξοδο κινδύνου του κτιρίου, σε περίπτωση που εισβάλλουν οι μπολσεβίκοι στα τηλεοπτικά κάστρα με σκοπό να γευτούν αίμα ή τη σάρκα ανήλικων, άσπιλων παρθένων (κατά προτίμηση της Όλγας Τρέμη).

 
Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις όπου η γαστρεντερολογία δεν έχει τον πρώτο λόγο, αλλά το κύριο βάρος θα δοθεί στην ψυχιατρική: στις περιπτώσεις πολύπλοκων εγκεφάλων όπως ο Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης, η Σοφία Βούλτεψη ή η Μαρία Σπυράκη, το πεπτικό τους σύστημα αποδίδει φυσιολογικά, έτερες όμως δυσλειτουργίες θα απαιτήσουν όχι την επιστράτευση επιπλέον ρολών χαρτιού υγείας, αλλά ανθεκτικών, καλοραμμένων ζουρλομανδυών.

 
Και όλοι οι αβράκωτοι, ψηφίσουν ή απέχουν συνειδητά, στέκονται ήδη σε μια γωνία και έχουν πιάσει στασίδι. Ξέρουν ότι για λίγο καιρό θα απολαύσουν όλο αυτό το θέαμα με την αθώα, χαιρέκακη παρόρμηση ενός παιδιού, που χαχανίζει βλέποντας κάποιον να πατάει τη μπανανόφλουδα και να σπάει με μεγαλοπρέπεια τα μούτρα του.

 
Είναι οι μέρες που αν σου λείπει δεύτερο βρακί να βάλεις, μπορείς τουλάχιστον να βολευτείς με την εν λόγω μπανανόφλουδα. Να την φορέσεις δεν μπορείς, με το γέλιο όμως θα ζεσταθείς έστω για λίγο.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s